Vacature Medewerker Back Office

Zoek jij een nieuwe uitdaging? Lees snel verder!

Ga jij nauwkeurig te werk, ben je georganiseerd en communicatief sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In het hart van het gezellige centrum van Wijchen vind je onze dynamische organisatie. Als Back Office Medewerker kom je terecht in een leuk bedrijf met een hecht team dat jou met open armen zal ontvangen. We zoeken een nieuwe collega die energie haalt uit klantcontacten en het werken in een team voor de meest uiteenlopende mooie reizen.

Affiniteit met de reiswereld is een pluspunt, omdat je de hele dag te maken krijgt met alle aspecten die bij een boeking horen. Van het bijhouden van de inkomende mail tot aan de dossier agenderingen, jij bent het kloppende hart van de organisatie. Nauwkeurig en gestructureerd werken zijn een must. Wij zijn op zoek naar een collega die minimaal 32 uur per week wil werken in een prettige werkomgeving, waar collegialiteit hoog in het vaandel staat en waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.

Tegenwoordig komt er nogal wat kijken bij het boeken van een vakantiereis. Denk bijvoorbeeld aan het boeken van stoelen, bagage bijboeken, online inchecken, speciale preferenties doorgeven etc. Door het grote aantal boekingen op jaarbasis en de administratie die zich met dit meebrengt hebben wij de functie Back Office. Als Back Office medewerker ben je verantwoordelijk voor onder andere de volgende taken:

  • Verwerken inkomende mail
  • Binnenkomende telefoontjes beantwoorden
  • Agenderingen lopende dossiers bijhouden
  • Verwerken inkoopfacturen
  • App van het kantoor met klanten bijhouden

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat deze veelomvattende functie inhoudt. De functie is voor minimaal 4 dagen in de week ( 80% ) waarbij je uiteraard meedraait met de rest van het team. Alle secundaire arbeidsvoorwaarden gelden ook voor de Back Office medewerker, zoals Studiereizen. Er zal een uitgebreide inwerkperiode plaatsvinden, waarna je geheel zelfstandig kunt werken, binnen het team van 10 ReisXperts.  

Wij zoeken een enthousiaste collega die samen met ons de bedrijfsvoering verder wil professionaliseren zodat wij onze klanten optimaal kunnen bedienen. Het is een dynamische functie binnen een dynamisch bedrijf waarbij geen dag en of uur hetzelfde is.

Wij ontvangen graag je uitgebreide sollicitatiebrief/mail op rob@deplaneet.nl. Mocht je meer informatie willen dan kun je contact opnemen met rob@deplaneet.nl of bellen met 06-53297440.