West Amerika

adembenemende natuur iconische steden avontuurlijke reiservaringen magische woestijnlandschap

West Amerika

Droom je van adembenemende landschappen, iconische steden en avontuurlijke reiservaringen? De Westkust van Amerika heeft het allemaal!

Reis boeken naar West Amerika? Maak een afspraak

Route van de Avonturier

Je reis begint in het bruisende Los Angeles, waar je de glitz en glamour van Hollywood kunt ervaren. Wandel over de beroemde Hollywood Walk of Fame en geniet van de zonsondergang op het strand van Santa Monica.

Volgende stop: de adembenemende kustlijn van de Pacific Highway 1. Rij langs de dramatische kliffen van Big Sur en stop voor een foto op de iconische Bixby Creek Bridge.

Paradijs voor Natuurliefhebbers

Ontdek de wonderen van Yosemite National Park, met majestueuze watervallen en indrukwekkende granieten rotsformaties. Bewonder de gigantische sequoia’s in het Sequoia National Park, waar de bomen de hemel lijken te raken.

Verken de Woestijn

Reis naar het betoverende Joshua Tree National Park, waar grillige rotsformaties en unieke planten je zullen verbazen. Overnacht onder de sterren in dit magische woestijnlandschap.

Stadsavontuur in San Francisco

Laat je betoveren door de charme van San Francisco. Bezoek de beroemde Golden Gate Bridge en geniet van clam chowder in een broodkom bij Fisherman’s Wharf.

Je reis eindigt in het kosmopolitische San Francisco, maar de herinneringen die je onderweg hebt opgedaan, zullen voor altijd bij je blijven.

De Westkust wacht op je!

Dus, pak je koffers en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur langs de prachtige Westkust van Amerika. Van adembenemende natuur tot bruisende steden, deze reis heeft het allemaal.