Graciëlla Muijen

Graciëlla Muijen

Mijn naam is Graciëlla Muijen en ik werk met veel plezier bij De Planeet Reizen. Sinds 2005 ben ik werkzaam in de reiswereld; van werken achter de receptie in een hotel, als hostess op de vakantiebestemming tot het uitwerken en boeken van verschillende reizen op het reisbureau. Dat laatste doe ik 12 jaar met veel plezier.


Europa

Er zijn al veel vakantiebestemmingen in Europa die ik heb bezocht, maar mijn bucketlist staat nog zeker vol! Van een gletsjerwandeling in Noorwegen, fietsen in Madrid, wijnproeven in Italië, relaxen in een all-inclusive hotel in Turkije, een autorondreis door Portugal, duiken in Kroatië, de Akropolis bezoeken in Athene, opgravingen bekijken in Efeze, de Etna beklimmen op Sicilië, een Cruise vakantie door de Middellandse zee of snowboarden in Oostenrijk.

Elke dag anders

Het leukste aan het werk als ReisXpert is dat je elke dag met een andere reisbestemming bezig bent, van een pakketreis naar Spanje of Turkije, wintersport naar Frankrijk of Canada, Cruise vakantie door Caribisch gebied tot een volledige reis op maat naar Amerika of Indonesië.

De wereld heeft vele mooie bestemmingen om te bezoeken ik help je graag om deze reis te verzorgen.


Mijn bestemmingen