Rondreizen

de wereld ontdekken genieten groepsreizen individuele rondreis vele mogelijkheden

Avontuur creëer je zelf!

Rondreizen zijn dé manier om een stukje van onze Planeet te ontdekken. Ga naar plekken waar je nog nooit bent geweest, ontmoet nieuwe mensen en ontdek wat de wereld nog allemaal voor je in petto heeft! We kunnen reizen aanbieden over de hele wereld. Van verre reizen naar Amerika, Afrika, Azië, of het Midden-Oosten tot aan bestemmingen in Europa en zelfs ook in eigen land.

Lees meer over rondreizen

Zorgeloos op rondreis

Het fijne bij een rondreis is dat alles tot in de puntjes is geregeld. We kunnen groepsreizen en individuele rondreizen aanbieden, maar het is ook mogelijk om een rondreis helemaal op maat en naar wens samen te stellen. Wij werken samen met vele reisorganisaties met een uitgebreid en afwisselend aanbod in rondreizen. Hierbij is het ook mogelijk om voor single rondreizen of voor reizen in een internationaal gezelschap te kiezen. Ontdekken is prachtig, zolang het zorgeloos gaat. En dat regelen wij. Een onbezorgde rondreis, dat is waar we voor gaan!

Individuele rondreis

Bij een individuele rondreis heb je het gemak en de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Een individuele rondreis kan gemaakt worden me een huurauto, maar ook met een auto met privéchauffeur. Dit ligt vaak ook aan de bestemming die je kiest. Ook hier geldt dat alles compleet geregeld is, de route is uitgestippeld, maar je hebt de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt.

Bij de individuele rondreizen zijn heel veel mogelijkheden. Er zijn kant en klare fly-drives, maar we kunnen op maat ook alles regelen. Dus ben je op zoek naar een bijzondere overnachting in een tent in de woestijn of juist naar die speciale lodge in de savannes van Afrika? Laat het ons weten en we puzzelen graag een droomrondreis voor je uit!

Rondreizen voor groepen

Bij een groepsreis is alles van A tot Z geregeld en hoef je alleen maar te genieten! Deze reizen worden uitgevoerd door een deskundige chauffeur en (meestal) met een Nederlandstalige reisleiding die alles over de bestemming kan vertellen. Deel je ervaringen met de rest van de groep en geniet van de onderlinge gezelligheid.