Elise Verstegen

Elise Verstegen

Mijn naam is Elise Verstegen en sinds 2018 ben ik met veel plezier werkzaam in de reiswereld. Mijn beroep geeft mij de kans om mijn passie uit te breiden: reizen en de wereld ontdekken.

Deze ontdekkingen wil ik dan ook met jullie delen zodat ook jullie de bijzondere plekken kunnen ervaren.


Hieronder een aantal bestemmingen die ik al heb mogen ontdekken:

Amerika (een van mijn favoriete)

Ik heb West Amerika inmiddels al 2x bezocht. Het blijft een fantastische route om te maken. Het verschil van parken in combinatie met de steden maakt het leuk en interessant.
Ook is New York al afgestreept van mijn lijstje. Echter ga ik hier zeker nog een keer terug. Van deze stad krijg je namelijk nooit genoeg.

Curaçao en Bonaire

Overigens heb ik 2 maanden op Curaçao gewoond en gewerkt. Wat een heerlijk eiland. Hier kom je helemaal tot rust. Als ik een rust vakantie maar ook combinatie met mooie baaitjes wil dan ga ik naar Curaçao.
Bonaire is het snorkel eiland. Hier kun je mooi snorkelen, duiken en wind/kite surfen.

Dubai

Dubai is een stad wat mij enorm heeft verrast. Je hoort over Dubai heel veel verschillende meningen. Ik kan mijn mening geven en zeggen dat ik hier ook nog wel terug zou willen komen. Nergens heb ik mij zo veilig gevoeld als in Dubai. Nederland mag er soms wel wat van leren. Schoon en Veilig. Zelf heb ik voornamelijk de stad ontdekt maar het is ook een heerlijke zonvakantie. Of natuurlijk de combinatie zon/stad. Een echte must do is de woestijnsafari. Leuke combinatie van Adventure en Cultuur. Er is natuurlijk nog veel meer te zien en te doen maar dan kun je beter langs komen zodat ik dit allemaal kan uitleggen 😉

Stedentrips

Ik heb het geluk gehad dat ik van jongs af aan al samen met mijn moeder leuke stedentrips heb mogen doen. Daardoor heb ik ook echt al wel een aantal steden ontdekt. Nu probeer ik ook nog steeds elk jaar wel een stad in Europa te ontdekken. De steden die ik al bezocht heb: Londen, Athene, Rome, Madrid, Milaan, Valencia, Berlijn, Parijs, Barcelona, Sevilla, Dubai en New York…… Wordt vervolgd 😉


Mijn bestemmingen