Jamaica

paradijselijke kustlijn frisse natuur ultieme ontspanning raften suikerruitplantages

Jamaica

Een van onze persoonlijke favorieten in het Caribische Gebied. Combinatie tussen zon, zee, natuur en cultuur! Het Caribische Jamaica ademt een ongedwongen sfeer. Het eilandje heeft frisse natuur, oude vissersplaatsen, een paradijselijke kustlijn en suikerrietplantages.

Reis boeken naar Jamaica? Neem contact op

Suikerriet en Bob Marley

De suikerrietplantages laten veel sporen na van een onvergetelijk verleden. Slaven werkten hier eeuwen geleden keihard om de Westerse wereld te voorzien van suiker. Bob Marley is het blowende boegbeeld en heeft de raggae- muziek op de kaart gezet. De geboorteplek van deze nationale held met het herkenbare rastahaar is te bezoeken in het bergdorpje Nine Miles. Dit unieke eiland heeft flair en biedt de ultieme ontspanning. 

Relax; je bent op Jamaica!

Bekende plaatsen zijn Negril, Ochio Rios en Montego Bay. Stuk voor stuk met de meest prachtige stranden en wederom veel goede hotels. Je kunt op Jamaica ook heel goed in kleinschalige accommodaties verblijven, vaak met lokale sfeer.

Qua excursies zit je op Jamaica helemaal goed. Of het nu raften op de Martha Brae River is of de Dunn River Falls beklimmen, alles is mogelijk. Ook kun je op Jamaica perfect een auto huren en erop uit trekken.

Wij kennen Jamaica goed vanuit diverse eigen reizen. Sommigen van ons zijn er al meer dan 5 x geweest, dat zegt al genoeg over het eiland.