Italië

rijke geschiedenis witte stranden pasta, pizza en wijn citytrip authentieke gebouwen

Italië

Een vakantie in Italië spreekt iedereen tot de verbeelding: lekkere pasta’s, pizza’s en heerlijke wijnen. Maar het heeft nog zoveel meer te bieden dan culinaire ervaringen. Wat dacht je van de kleine, kleurrijke dorpjes met kronkelstraatjes waar de was aan een lijntje hangt te drogen. Maar ook de prachtige stranden, meren en bergen met onvergetelijke uitzichten.

Reis boeken naar Italië? Neem contact op

Eilanden in Italië

Niet alleen het vaste land maar ook de eilanden zoals Sardinië waar je voor een strandvakantie helemaal goed zit vanwege de prachtige witte stranden! Of het mooie Sicilië waar je echt de tijd nodig hebt om al het moois in je op te nemen. Alle authentieke gebouwen en de vulkaan Etna zijn echte hoogtepunten voor jouw vakantie.

Citytrip

Ook voor een heerlijke City trip is Italië een perfecte bestemming, mooie bekende steden zoals Rome, Florence en Milaan maar zeker ook de moeite waard om te verkennen zijn bijvoorbeeld de steden in het zuiden van Italië zoals Lecce, Martina Franca of een van de oudste steden ter wereld het unieke Matera gelegen in de bergen en vooral bekend om de grotwoningen (Sassi).

Geschiedenis van Italië

Italië is een land met een rijke geschiedenis wie heeft er nu nog nooit gehoord van de beroemde Julius Caesar, het machtige Romeinse volk en de beruchte maffia? Dit alles maakt Italië een interessante bestemming om te ontdekken, dus doe als Marco Polo en ga op ontdekkingstocht tijdens jouw vakantie in Italië!