Peru

Machu Picchu tropisch regenwoud vriendelijke bevolking bergen Condor Vallei

Peru

Wij hebben het geluk gehad om zelf een reis naar Peru te mogen maken. Een van de mooiste reizen ooit! Elke plek ter wereld heeft wel iets interessants te bieden, maar Peru neemt zonder twijfel een bevoorrechte positie in.

Reis boeken naar Peru? Neem contact op

Om stil van te worden

De natuurlijke rijkdom van Peru behoort tot de beste ter wereld, het cultureel erfgoed is van wereldklasse en de inheemse tradities domineren het straatbeeld. De bewoners zijn nazaten van het machtige Incarijk. Het land heeft drie geografische regio’s: de Andes met Cuzco en Machu Picchu, de droge kuststreek en het tropische regenwoud van de Amazone. Peru is om stil van te worden.

Hoogtepunten

Zelf vonden wij Machu Picchu een van de hoogtepunten, het begon al met de zeer speciale treinrit hoog de bergen in. Het prachtige aan Peru is de zeer kleurrijke bevolking, uiterst vriendelijke mensen. Als je ergens makkelijk in contact komt dan is het wel in Peru.

Wij hebben ook de Condor Vallei bezocht, wat een ontzettend indrukwekkend gebied. Zeldzaam zo mooi en met zulke prachtige vergezichten. De reis door Peru is een grote aaneenschakeling van hoogtepunten.