Tanzania

Serengeti krater van Ngorongoro divers landschap Tarangire National Park verbazingwekkend

Tanzania

Tanzania biedt ongetwijfeld de meest indrukwekkende parken van Oost-Afrika. De krater van Ngorongoro National Park en de Serengeti zijn de meest bekende, maar het prachtige Tarangire National Park biedt ook een zeer gevarieerd dierenrijk dat je zeker niet mag missen! Het landschap is zeer divers en hier vind je nog een stukje oorspronkelijk Afrika zonder de toeristische drukte.

Reis boeken naar Tanzania? Neem contact op

Verbazingwekkend

Tanzania is het hele jaar door goed te bereizen. De prachtige parken liggen feitelijk redelijk dicht bij elkaar zodat je nooit heel ver hoeft te rijden. Je valt van de ene in de andere verbazing. Wij hadden het geluk dat we de Big Five gezien hebben en zelfs een fresh kill. Het is en blijft de ongerepte natuur die soms heel hard kan zijn.

Verblijf in Tanzania

De accommodaties zijn heel verschillend van zeer luxe tot eenvoudig. Overal waar je komt in de accommodaties kun je prima eten, verbazingwekkend hoe men dit iedere keer weer voor elkaar krijgt.

Na 9-10 dagen safari kun je lekker bijkomen op Zanzibar Island. Vanuit Arusha een relatief kort vlucht, waarna je vanaf Zanzibar weer terug naar huis vliegt. Wij vertellen je graag over onze mooie reizen door Tanzania.