3-generaties-reizen

vliegvakantie quality time vakantiepark herinneringen maken cruise familierondreis

Samen op reis

De zogenaamde “drie generaties reizen” zijn steeds meer in trek. Grootouders, kinderen en kleinkinderen die samen op reis gaan. Opa en oma die bijvoorbeeld  iets te vieren hebben of gezinnen die het fijn vinden om samen te genieten. Het gaat allemaal om Quality time en het delen van vakantiegeluk. Vakanties worden de beste herinneringen voor iedereen. Met je opa en oma op vakantie gaan is bovendien onvergetelijk voor een kind!

Ontdek de mogelijkheden

Perfecte reis

Iedere familie heeft andere wensen, budget en interesses. Ons aanbod is geschikt voor iedereen en wij stellen graag de perfecte reis voor jullie samen. 

De jongste generatie

Gezinnen met jonge kinderen geven vaak de voorkeur aan een vakantie in eigen land. Er zijn heel veel vakantieparken waar grote huisjes beschikbaar zijn en die faciliteiten bieden die gericht zijn op het hele gezin zodat er voor iedereen wat te doen is. Wat te denken van een vakantiepark heerlijk in de bossen of aan zee?

Vliegvakantie

Zijn de kinderen al weer wat groter dan wordt er vaker gekozen voor een vliegvakantie. Vliegvakanties rondom de Middelandse zee zoals Portugal, Spanje, Turkije en Griekenland zijn erg populair. Samen in een all inclusive resort met fantastisch eten, heerlijke zwembaden en een uitgebreid animatieteam. Het huren van  een grote villa in Spanje of Portugal met een prive-zwembad en huurauto behoort ook tot de mogelijkheden. Overdag samen leuke dingen ondernemen of even alleen met opa of oma winkelen of met papa en mama naar het strand. In de avond samen koken of heerlijk de BBQ aansteken.

Familierondreizen

Grootouders zijn steeds actiever en ondernemen veel. Er zijn veel reisorganisaties met speciale familierondreizen in hun aanbod naar verre bestemmingen.  Hierbij houdt men rekening met activiteiten, tempo en accommodaties. Hoe cool is het om olifanten of leeuwen in het wild te zien tijdens een safari in Afrika of beren te spotten tijdens een excursie in Canada. Volop genieten van het plezier en van elkaar. Meer over rondreizen >

Cruise

Je denkt er misschien niet zo snel aan maar een cruisevakantie is ook perfect voor 3 generaties. De afwisseling van uitstapjes aan land en overdag heerlijk ontspannen aan boord. Vooral op een groot schip zijn de faciliteiten ongekend.  Een bijzondere ervaring van jong tot oud.