Groepsreizen

reizen in gezelschap volledig ontzorgd reisbegeleider wereldwijd comfortabel reizen

Groepsreizen

Met een groepsreis ontdek je al het moois van je bestemming én reis je in gezelschap. Je wordt meegenomen op reis met een ervaren reisbegeleider die je alles kan vertellen en rondleiden door jouw bestemming. Zo reis je van de ene bestemming naar de andere zo comfortabel mogelijk. Dit kan met een touringcar zijn, maar ook per vliegtuig, boot of fiets.

Groepsreis boeken? Neem contact op

Voordelen

Het voordeel van groepsreizen is dat je volledig ontzorgd wordt. Je hoeft ter plaatse niet meer naar de weg te vragen en de ervaren reisbegeleider kent het gebied op zijn duimpje. Zij weten alles, tot in het kleinste detail, en nemen je mee op reis in het heden en verleden.

Reisgezelschap

Zowel koppels en alleenreizende kunnen goed in een groep passen. Er is bijna altijd wel een goede mix van samenstellingen binnen een groep. Denk aan singles, koppels, alleenreizende waarvan hun partners niet mee willen en families.

Over de hele wereld worden groepsreizen aangeboden. Van Amerika, Canada tot aan Australië en Nieuw Zeeland. Maar ook dichterbij huis, België, Duitsland en ook binnen Nederland worden reizen in groepsverband aangeboden.

Mocht je meer willen weten over de groepsreizen die wij aanbieden, neem gerust contact met ons op!