Melanie Velds

Melanie Velds

Graag wil ik mij hierbij even voorstellen, mijn naam is Melanie Velds en al bijna 30 jaar adviseer ik veelal uit eigen ervaring en passie 

op het reisbureau vele klanten. 

Mijn specialiteit ligt bij cruises, een cruise is iedere keer weer een speciale ervaring, waarbij men onvergetelijke herinneringen maakt. Vrijwel iedere dag sta je op een andere bestemming. Het schip is vaak al een bestemming op zich. Er zijn schepen met kartbanen, ijsbanen, freeflowriders, tokkelbanen, glijbanen waterpark, echter er zijn ook kleinschalige schepen en luxe schepen met alleen balkonhutten. De keuze is reuze! Belangrijk is je hierbij goed te laten adviseren, daar er vele zeer verschillende rederijen zijn. Ik help je graag! 


Verder ben ik goed thuis in Andalusië in Zuid Spanje, waar familie een appartement in het lieflijke plaatsje Nerja heeft gehad. Ook voor de wintersport kunt u goed bij mij terecht, als kleine van vier jaar stond ik al op de lange latten in Oostenrijk, niets heerlijker dan de frisse berglucht en met rode wangen de piste af! Het reisvirus is mij al van jongs af aan meegegeven.

Ik heb inmiddels vrijwel alle continenten, soms meerdere keren, aangedaan. Bijzonder was bijvoorbeeld Cuba, waar ik inmiddels driemaal ben geweest en Florida, een staat die mijn hart een beetje heeft gestolen, zeer divers met steden, prachtige stranden, pretparken en ook cultuur! Wist u dat in St. Petersburg een Salvador Dali museum gevestigd is?

Ik vind het belangrijk dat u een goed en deskundig advies krijgt, iedere vakantie is wat mij betreft maatwerk. Het opbouwen van een vertrouwensband met klanten vind ik ook erg belangrijk. Hoe beter we elkaar kennen, des te beter kan ik u adviseren.

Van Carnaval in het Braziliaanse Salvador de Bahia, Thais Nieuwjaar op Phuket, een tocht door het oudste regenwoud ter wereld; de Taman Negara, zand surfen in Nieuw- Zeeland, tot een trekking op het dak van de wereld in Nepal. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onbetaalbare reisherinneringen van mijzelf die ik u ook gun!

Zie ik u snel bij ons? Maak een afspraak, dan zet ik de koffie vast klaar!


Mijn bestemmingen