Werkwijze

Zó werken wij:

We helpen je graag met jouw vakantie: dat is ons vak wat we al vele jaren met groot plezier doen!

1. Afspraak maken

Wij ontvangen je graag op afspraak bij ons op kantoor, maar ook bij je thuis. Via onze afsprakenmodule kun je heel makkelijk op de door jouw gewenste datum en tijd een afspraak inplannen. Uiteraard bieden wij de mogelijkheid om met een vaste medewerker een afspraak in te plannen.
Indien de planning het toelaat plannen wij zoveel mogelijk de afspraak in bij een medewerker die echt op de bestemming geweest is, of meer kennis van deze bestemming heeft. Zo weet je altijd zeker dat je met een echte ReisXpert te maken hebt.
Een afspraak kan ook bij je thuis of buiten onze reguliere openingstijden. Vraag naar de mogelijkheden.

2. Offerte met prijsvergelijkingen

Uit ons enorme aanbod van zowel Nederlandse als Duitse Reisorganisaties vinden wij altijd wel jouw ideale vakantie. Ook maken wij gebruik van bekende beddenbanken zoals Expedia, Booking en nog veel meer. Wij stellen voor jouw vakantie een offerte samen, die je via de mail van ons ontvangt middels onze eigen offertesysteem Vesper. Zo kun je online de mogelijkheden nakijken, waarbij we uiteraard altijd een prijsvergelijking voor je maken. Wij zoeken en vergelijken in het enorme aanbod naar de beste opties voor jouw vakantie. Vaak kan dit behoorlijk schelen.

3. Bespreken offerte

Wij nodigen je bij ons op kantoor uit om de offerte te bespreken. Lukt het je niet om langs te komen, geen nood de afspraak kan ook via videobellen ( Google Meet, Microsoft Teams ) of via de mail/telefoon.
Bij ons op kantoor kunnen we de offerte bespreken en kijken wat voor jou de beste opties zijn. Tevens kunnen we de offerte dan verder aanpassen naar jouw wensen of voor passende alternatieven kijken.

4. Reis boeken

Als we dan samen de reis van je dromen gevonden hebben, dan boeken we deze reis uiteraard graag voor je. Dit kan per mail, telefoon of bij ons op kantoor.
Zodra de boeking gemaakt is ontvang je ook een uitnodiging voor Mijn Reisoverzicht waar je de boeking online kunt nakijken, vragen stellen, betalingen doen en tevens tref je daar aanvullende informatie over de bestemming aan. Ons doel is je geheel te ontzorgen en ervoor te zorgen dat jouw vakantie …..de ideale vakantie is.


Maak een afspraak

Laden...