Turkije

mooie stranden schitterende natuurgebieden all-inclusive veel bezienswaardigheden luxe accomodaties

Turkije

Turkije staat niet alleen bekend om de luxueuze accommodaties maar ook om de mooie stranden, prachtige stad Istanbul, schitterende natuurgebieden zoals de rotsformaties van Cappadocië en de kalksteenterrassen van Pammukale. Of bezoek de culturele en historische highlights zoals de Lyische graven van Kaunos.

Reis boeken naar Turkije? Neem contact op

Badplaatsen in Turkije

In de bekende badplaatsen vind je nog best veel interessante bezienswaardigheden. Denk maar aan het kasteel van Alanya of het theater en de mooie tempel van Apollo. Efeze is ook zeker de moeite waard. De meest luxueze en kindvriendelijke al-inclusieve hotels zijn te vinden bij de Turkse Rivièra in Lara, Belek, Side, Alanya en Kemer.

Of kies voor Egeïsche of Lygische kust, zoals de badplaatsen Marmaris, Kusadasi en Bodrum. Hier kun je genieten van een geheel verzorgde vakantie met veel leuke faciliteiten, top animatie en lekker eten en drinken. Tot in de puntjes verzorgd en voor ieder wat wils.

Zoek je liever wat rust ga dan naar de sfeervolle rustige plaatsen in Turkije, kleinschalige badplaatsen zoals Kas en Dalyan, waar je schildpadden kunt spotten. In een woord Turkije is top bestemming.