Cruises

geweldig uitzicht veel plaatsen ontdekken ontspannen fantastische service heerlijk eten en drinken

Keep calm and make a cruise!

Soms kan je niet zo goed kiezen waar je heen wilt, want er is zoveel leuks te zien. Tijdens een cruise vakantie zie je in een korte tijd veel bestemmingen. De duur van een cruise verschilt. Je kunt al een cruise boeken voor 7 dagen, maar ook voor 21 dagen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een cruise door de Carribbean, Azië of Middellandse zee. Maar ook op koudere, maar zeker geen minder mooie plekken zoals Noorwegen, Alaska en Patagonië kun je prachtig cruisen. Eigenlijk kun je dus overal heen waar je wilt en in een vrije korte tijde meerdere hoogtepunten van een gebied zien. Je stapt aan boord van het schip, doet leuke dingen tot je bij je nieuwe bestemmingen bent en gaat weer van boord. Hoe relaxed is dat?

Ontdek de voordelen van Cruises

Voor alle leeftijden

Cruisen is geschikt voor alle leeftijden en dus niet alleen voor ouderen. Doordat er zoveel activiteiten aan boord zijn, hoef je je geen moment te vervelen. Bijvoorbeeld voor de allerkleinsten een kinderzwembad met glijbanen aan boord of een leuke speelruimte voor kinderen waar zij onder toezicht van medewerkers zich lekker kunnen uitleven. Bij rederij Norwegian cruise line is het zelfs mogelijk om te karten of laser gamen. Hoe cool is dat, midden op de oceaan? Het entertainment aan boord is echt top, denk hierbij aan de professionele musicals in het theater, magische muziek, dans en comedy. Iedere avond is het ‘show-time’ aan boord.

Eten en drinken

Er zijn verschillende restaurants en bars aan boord, waar je heerlijk kunt genieten van een hapje en drankje. Iedere rederij heeft weer zijn eigen kwaliteiten hierin. Je kunt kiezen uit a- la-carte restaurants waar je gerechten uit de wereldwijde keuken kunt proeven, of kiezen voor het buffetrestaurant. Hier bepaal je zelf hoeveel en hoe vaak je opschept.

Na het diner kun je in een van de vele bars of lounges genieten van een drankje onder het genot van live muziek. Maak je cruise all-inclusive en boek een drankenpakket bij. Zo bestel je onbezorgd drankjes en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Voordelen van cruises

  • Het uitzicht van alleen maar water om je heen geeft een relaxed gevoel. Je bent echt even helemaal weg van de bewoonde wereld en hoeft even helemaal nergens aan te denken, behalve genieten dan.
  • Wat echt een voordeel van cruisen is dat je niet je tas telkens in en uit hoeft te pakken en toch veel plekken ziet. Vergeet die lange busritten over een hobbelige weg, en drink champagne in de jacuzzi.
  • Of rust lekker uit aan het zwembad met een cocktail in je hand, tot je weer aankomt op je nieuwe bestemming.
  • De service is echt fantastisch aan boord, de kamer wordt netjes iedere dag schoongemaakt en zelfs ‘slaap klaar’ gemaakt.
  • Op een cruiseschip zijn verschillende hutten aanwezig. Je kunt kiezen uit een binnenhut, buitenhut, balkon hut of (familie)-suites.

Mogelijkheden

Mocht je een keer zoiets hebben van wij willen cruisen, wacht dan niet te lang en vraag om de mogelijkheden. Wij hebben genoeg specialisten op kantoor die een cruise hebben gemaakt en kunnen uit eigen ervaring hier alle informatie over geven!