Maatwerkreizen

droomvakantie jouw wensen jouw budget alles verzorgd stad en strand vakantie rondreis

Reis op maat

De vraag naar een reis op maat is de laatste jaren enorm toegenomen. Wij leveren maatwerk in de breedste zin van het woord, kleine aanpassingen aan een pakketreis waardoor de reis aansluit aan alle wensen of maatwerkreizen helemaal van A tot Z samengesteld. Daar zijn wij goed in! Als een architect, stapje voor stapje de onderdelen verwerken tot de perfecte reis. Puur maatwerk en helemaal toegespitst op jouw wensen en budget.

Ontdek de mogelijkheden

Tot in de puntjes verzorgd

Wij zorgen er persoonlijk voor dat de vlucht, het verblijf en alle andere onderdelen zoals  autohuur, excursies en/of entreebewijzen tot in de puntjes verzorgd zijn. 

Stad & strand vakantie

Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een gecombineerde stad/strand vakantie ergens in Europa of een rondreis door Puglia in Zuid-Italië waarbij je afwisselend verblijft in mooie traditionele Agriturismo’s en een heerlijk hotel aan zee. Maar ook hele mooie reizen naar verre bestemmingen zoals een camperreis naar Canada, een autorondreis Amerika of een rondreis langs hotels in Afrika met safari.  De mogelijkheden zijn eindeloos!

Rondreis door Cuba

Een van de vele voorbeelden die we kunnen noemen is een maatwerk rondreis Cuba. Deze heerlijke Caraïbische bestemming met een vleugje communisme en prachtige historische plekjes is een hele populaire bestemming.  Wat erg leuk is, is een combinatie van verblijven in hotels en Casa Particulares (verblijf bij mensen thuis). Wij kunnen tips geven voor adressen waar we zelf geweest zijn. Verder informeren wij je dan ook over de mogelijkheden van autohuur of een mooie excursie met een oldtimer.

Tips en advies

Tot slot kunnen wij je ook voorzien van persoonlijke tips en adviezen die wij zelf hebben opgedaan tijdens een van de vele reizen die wij al hebben mogen maken.  Nieuwsgierig geworden? Laat het ons weten dan kunnen we samen gaan kijken wat de mogelijkheden zijn om tot die perfecte reis te komen!