Over De Planeet Reizen

Boek bij internationale touroperators Wij vergelijken de prijzen Zelfde prijs als bij zelf boeken Gespecialiseerd team

Compleet maatwerk
maar niet duurder

De Planeet Reizen is al meer dan 48 jaar een van de meest toonaangevende reisbureaus van de omgeving. Ruim 48 jaar geleden startte de Familie Schilten hun eerste kantoor in Nijmegen. Door hun goede service en uitgebreide kennis, gecombineerd met het juiste aanbod is dit in de loop van de jaren uitgegroeid tot een van de meest bekende reisbureau’s in de omgeving.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Anno nu is De Planeet Reizen nog steeds toonaangevend in het verlenen van service en kwaliteit in de reisbranche. Vaak lopen wij voorop met innovaties, informatie voorziening en online up to date oplossingen. Uiteraard is dit niet mogelijk zonder ons uitgebreide aanbod van reizen en de vakkennis van onze medewerkers. Wij sturen onze medewerkers regelmatig de wereld rond zodat ze met hun ervaringen onze klanten beter van informatie en indien nodig ook van hulp kunnen voorzien.

Wij zijn volledig zelfstandig. We maken gebruik van een centrale inkoop voor de beste afspraken voor onze klanten. De Planeet Reizen blijft investeren in kennis en systemen om zo altijd voor de toekomst klaar te zijn. De wereld wordt steeds kleiner en steeds beter te bereizen, wij springen daar iedere keer op in.

In 2018 heeft Rob Schilten besloten om alleen met kantoor Wijchen verder te gaan. We hebben nu een veel groter team en daarmee alle kennis onder 1 dak. We werken als een regio kantoor, steeds meer klanten weten de weg naar ons te vinden, waarbij we klanten ook thuis bezoeken en op afspraak (ook buiten kantooruren) op ons moderne kantoor ontvangen.

Ons team staat voor je klaar!


Maak een afspraak

Laden...