Zuid-Afrika

avontuur wildparken prachtige landschappen big five roadtrip outdoor-activiteiten

Zuid-Afrika

De wereld in één land bezoeken? Avontuur, prachtige landschappen en wildparken, maar ook cultuur en steden, Zuid Afrika biedt het allemaal! Ontdek het Krugerpark en ga op zoek naar de Big Five. Dit park is een must voor elke dierenliefhebber en je kunt hier dan ook geweldige safari’s maken.

Reis boeken naar Zuid-Afrika? Neem contact op

Wild Coast

Ken je het onontdekte stukje van Zuid-Afrika al? De ruige kustlijn van de Wildcoast. De Wild Coast aan de Oost-Kaap leent zich uitstekend voor enkele schitterende wandelingen of om te surfen, kanoën en te vissen. Of wat dacht je van een leuke bootsafari over het meer van St. Lucia met zijn vele nijlpaarden.

Roadtrip door Zuid-Afrika

Dé drie meest bekende roadtrips van Zuid-Afrika mogen zeker ook niet ontbreken. Tour langs de heuvels van de Tuinroute waar vele outdoor-activiteiten mogelijk zijn. Wat dacht u van walvissen spotten of bungeejumpen? Of ontdek de vergezichten langs de Panoramaroute bij het fantastische Blyde River Canyon of God’s Window. En niet te vergeten de wijnroute: spring op de fiets en ontdek de beroemde Zuid-Afrikaanse wijnen.

Sluit je reis af in het leuke Kaapstad, een wereldstad aan de kust waar de bekende Tafelberg bovenuit steekt. Kortom: Zuid-Afrika is gegarandeerd een succes!!