Claudia van Boekel

Claudia van Boekel

Graag wil ik mezelf voorstellen: Ik ben Claudia van Boekel en ik werk sinds 1999 met veel plezier bij De Planeet Reizen.  Het is altijd weer een feest om mooie reizen te mogen samenstellen voor onze klanten. Het is afwisselend werk met name door de verschillende bestemmingen die elke dag weer voorbijkomen.


Stukjes van de wereld

Gelukkig heb ik zelf al veel van de wereld mogen zien en ervaren. De tempels van Chitzen Itza, fietsen over het platteland van Vietnam, een citytrip Hong Kong, de Pico del Teide op Tenerife, de Petronas Towers in Kuala Lumpur, de geisers op IJsland en de zonsopgang bij de Grand Canyon zijn hier slechts voorbeelden van.

Zuid-Afrika

Een favoriete bestemming blijft voor mij toch wel Zuid-Afrika. Heerlijk zelf rondrijden in een huurauto, het land ontdekken en genieten van het heerlijke eten en de gastvrije mensen.

Herinneringen maken

Vakantie is voor mij onvergetelijke herinneringen maken! Ik hou van de andere culturen en het ontdekken van nieuwe bestemmingen. Mijn bucketlist is dan ook nog lang genoeg! Ik werk vanuit mijn hart en met passie voor het vak. Hierbij staan betrokkenheid, klantgerichtheid en deskundigheid dan ook voorop!

Kom eens langs bij ons op kantoor en laat mij je inspireren tot een mooie vakantie!


Mijn bestemmingen