Mexico

cultuurhistorie betoverende landschap koraalriffen woestijnvlaktes helderblauwe zee

Mexico 

Cultuurhistorisch gezien steekt Mexico met kop en schouders boven de andere landen uit. Hier komen we volkeren tegen die niet alleen prachtige en indrukwekkende gebouwen en zelfs hele steden neerzetten, maar die zich ook nog eens generaties lang moesten weren tegen de invloed van concurrerende stammen en uiteindelijk tegen de Spanjaarden.

Reis boeken naar Mexico? Neem contact op

Culturele schatten

Mexico is een land van kleurrijke fiëstas en boeiende contrasten. Van onvoorstelbare culturele schatten uit de tijd van de Tolteken, Azteken en Mayas tot Spaans koloniale erfenissen in plaatsen als Oaxaca en Merida. Droge woestijnvlaktes, tropische regenwouden, prachtige koraalriffen, een helderblauwe zee, witte stranden en hoge bergen karakteriseren het betoverende landschap van Mexico.

Mogelijkheden

Maak een rondreis door het prachtige land van Mexico en verblijf daarna in een luxe hotel om daar nog even na te genieten van de geweldige rondreis. Of verblijf in een van de top hotels in Cancun of Playa del Carmen en maak vandaar uit mooie excursies naar de bekende Maya’s Coba en Chichen itza. Of ga op dagtrip naar Tulum Maya’s aan het strand, waar je schildpadden kunt spotten en daarna naar het geweldige natuurpark Xel-ha waar je heerlijk kunt snorkelen. Uiteraard heeft Mexico nog veel meer leuke excursies te bieden. Wat ook echt een aanrader is om naar het stadje Playa del Carmen te gaan, hier vindt je genoeg restaurants en barretjes, waar je heerlijk kunt eten en drinken.