Rob Schilten

Rob Schilten

Meer dan 30 jaar geleden ben ik in de Reiswereld begonnen. Ik heb letterlijk van mijn grootste passie mijn dagelijkse werk gemaakt: Reizen! Ik ben in de gelukkige omstandigheid Directeur en Eigenaar van De Planeet Reizen te zijn, samen met ons enthousiaste team mogen wij dagelijks voor veel klanten hun ideale vakantie boeken. Klanten vertrouwen ons hun vakantie toe, waar wij met passie en inzet graag voor aan de slag gaan.

Samen met mijn gezin gaan wij soms tot wel 8 x per jaar zelf op reis. Reizen is ervaringen op doen, wat van de wereld zien en onze kinderen een mooi stuk bagage meegeven voor hun toekomst. Door mijn jarenlange ervaring ben ik in de gelegenheid ontzettend veel van deze prachtige Planeet te hebben gezien, waarbij mijn bucket list nog steeds erg lang is.

Stedentrips – Gewoon genieten

Naast de vele landen die ik bezocht heb, maak ik ook vaak een Stedentrip. Geweldig om in een paar dagen door een andere stad te slenteren, indrukken opdoen, cultuur snuiven en gewoon genieten. Wij nemen altijd een centraal gelegen hotel en lopen heel veel. Te voet zie je vaak veel meer dan in een bus, waarbij in elke stad we ook altijd een fietstocht maken.

Amerika

Zo ben ik in Amerika geweest, een land waar je vele jaren terug kunt komen. Wij hebben de Westkust bezocht met uiteraard de bekende parken zoals Yosemite National Park, Grand Canyon. Mesa Verde, Bryce Canyon, dit gecombineerd met bruisende steden zoals Los Angeles en Las Vegas. De Oostkust hebben we een prachtige rondreis gemaakt door het Koloniale Verleden, in combinatie met stuk van Canada. Zo bezochten we New York, Washington, Boston, Montreal, Quebec, Toronto en Whale Watchen bij Cape Cod. Geweldig om te mogen meemaken. Florida heb ik ook diverse malen bezocht, ik houd echt van Miami en Key West.

Caribisch gebied

De meeste bestemmingen in het Caribische gebied heb ik ook bezocht. Denk hierbij aan Mexico, Dominicaanse Republiek, Jamaica, Antillen, Bahama’s enz. Ook in dit gebied de nodige Cruises gemaakt. Cruisen vind ik overigens de meest perfecte manier van reizen. Je ziet ontzettend veel, waarbij het luxe hotels als het ware met je mee vaart. Een Cruise in de Caribbean heb ik gemaakt, maar ook in Europa diverse keren op reis geweest. Mijn kinderen vinden dit ook een prachtige manier van reizen, dan vooral in Europa. Veel steden bezoeken in relatief korte tijd.

Zuid Amerika

Voor Zuid Amerika ben ik in Brazilie geweest en Peru. Peru heeft echt mijn hart gestolen. Wat een geweldig land met super vriendelijke mensen. Hoogtepunt was natuurlijk de Machu Picchu bezoeken. Een enorm mooie reis die echt in mijn geheugen gegrift staat.

Europa,
rondreis en strand

Voor Europa  heb ik eigenlijk alle landen bezocht. De Canarische Eilanden ken ik allemaal, waarbij ook de meeste accommodaties bezocht zijn. Dit ook weer omdat ik hier graag met mijn gezin kom. Landen als Portugal, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Malta, Denemarken, Zweden alles bezocht. Wij maken meestal een rondreis dan gecombineerd met een strandvakantie. Wij vinden het erg leuk om elk jaar iets anders te doen. Dit kan variëren tussen een super luxe hotel of een goede camping. Het leukste is het om juist het land te ontdekken, dan gecombineerd met typische lokale verblijfsvormen.

Contact opnemen

Afrika

Zakken we vanuit Europa naar het zuiden dan komen we in Afrika. In Afrika heb ik Zuid Afrika zelf en Kenia en Tanzania bezocht. Tanzania was een van mijn mooiste reizen ooit. Ik was zo onder de indruk van de wereld beroemde Wildparken zoals Ngorongoro National Park en uiteraard de Serengeti. Wij verbleven bijvoorbeeld op de Rim van Ngorongoro National Park, met het mooiste uitzicht van de wereld. De Buffels en Zebra’s liepen letterlijk onder mijn hotelkamer door. Ik vertel je hier graag over, raak dan wel niet uitgesproken. Ook Kenia heeft soortgelijke ervaringen, die natuur is met geen pen te beschrijven. Wij hebben diverse keren het geluk gehad een Fresh Kill te mogen meemaken, zo is de natuur gewoon.

Azië

Voor Azië hebben we  Maleisië, Thailand, Singapore en Indonesië bezocht. Ook weer vaak met de kinderen, die helemaal in de ban zijn van dit prachtige Continent. Ook hier hebben we rondreizen gemaakt, gecombineerd met strand. Op Bali hebben we bijvoorbeeld vanuit 2 diverse hotels het gehele eiland bezocht, iedere dag met een lokale gids. De combinatie met de Gilli Eilanden was het hoogtepunt. Als het paradijs op aarde bestaat, dan komen de Gilli Eilanden hier dichtbij.

Australië

Australië is een land waar ik helaas maar een klein stuk van heb mogen bezoeken. Zo enorm groot dat je hier verschillende keren naar terug moet. Het Great Barrier Reef, Queensland, Sydney, Melbourne allemaal heb ik dit mogen bezoeken. Zelfs een stuk met een Camper mogen doen.

Reizen,
het mooiste wat er is!

Ik zou nog uren en uren door kunnen schrijven en vertellen over de vele reizen die ik gemaakt heb en die ik zeker nog ga maken. Ik begon met te vertellen dat mijn bucket lijst nog heel erg lang is, die gaan we stuk voor stuk afvinken. Reizen blijft tenslotte het mooiste wat er is, waar iedereen altijd met veel plezier over terug verteld. Het is een herinnering die je graag deelt. Wij maken die dromen waar en adviseren je meer dan graag hierover. Ons geweldige team met enorm veel Expertise staat graag voor je klaar. Een afspraak hier op kantoor of bij je thuis is zo gemaakt, wij zijn er altijd voor onze klanten. Het is een voorrecht om elke dag van je hobby je werk te kunnen mogen maken.   

Neem contact op