Isabella Hendriks

Isabella Hendriks

Graag stel ik mezelf aan jullie voor!

Ik ben Isabella Hendriks en ik werk sinds 2023 bij VakantieXperts de Planeet.

Na het volgen van mijn toeristische opleiding van TUI, heb ik in het buitenland gewoond. Hier merkte ik dat ik zo enthousiast word om mensen een goede ervaring op bestemming te bezorgen. Hoe fijn is het om hier dan ook mijn baan van te mogen maken. Ik kijk er naar uit om een gepaste reis voor u samen te stellen.


Mijn favoriete bestemming

Ik mag van geluk spreken dat ik anderhalf jaar op Curaçao heb mogen wonen en werken. Ik ken het prachtige eiland van top tot teen. Ook was het een hele leuke ervaring om vanuit hier met een klein vliegtuig naar Bonaire te hebben gevlogen. Na zoveel mooie herinneringen en waardering van de levensstijl op de Nederlandse Antillen, blijft dit dan toch ook echt mijn favoriete bestemming.

Bestemmingen

Vanaf mijn eerste verjaardag heb ik al veel plekken mogen bezoeken, waaronder meerdere keren Turkije en Egypte. Maar ook weer hele andere bestemmingen zoals Oost-Spanje, London, Mallorca en Gran Canaria.

Italië, Frankrijk, Oostenrijk en Griekenland ben ik ook geweest, maar staan zeker op het lijstje om weer te mogen herbeleven op oudere leeftijd.

Oftewel, bij mij kunt u alle kanten op!


Mijn bestemmingen