Nicole Bruisten

Nicole Bruisten

Mijn naam is Nicole Bruisten en werk al ruim 11 jaar met veel plezier bij dit fijne familiebedrijf. Reizen is mijn passie en het brengt mij geluk om mensen ook veel reisplezier te bezorgen. Ik heb van mijn werk dan ook mijn hobby gemaakt door in mijn vrije tijd diverse bestemmingen te bezoeken en daarbij de mooiste plekjes van Europa, maar ook daarbuiten te ontdekken.

Mijn specialisme ligt vooral in Zuid-Oost Europa en dan met name Turkije, heb daar denk ik al wel meer dan 25 hotels gezien. De hotels zijn daar echt fantastisch, verblijf er op basis van (ultra)all-inclusive en je hebt dan echt het ultieme vakantiegevoel. Mijn top 3 bestaat uit de volgende hotels;

  1. Hotel Terrace Beach
  2. Hotel Side Star Resort
  3. Hotel Club Asteria

Dominicaanse republiek en Mexico

Ook heb ik de Dominicaanse Republiek en Mexico bezocht gedurende een privé vakantie en daarbij ondervonden wat de mooiste hotspots van deze landen zijn. Zelf ben ik helemaal gek van de hotelketens RIU en Iberostar zij bieden echte topservice en het eten in deze hotels is in een woord voortreffelijk. Denk hierbij aan RIU Palace Mexico of Hotel Iberostar Dominicana, dit zijn luxe 5-sterrenhotels waar je niks te kort komt.

City-trip

Wat ik ook helemaal geweldig vind is om op city-trip te gaan. In maart 2019 ben ik naar de stad Sevilla geweest, wat een onwijs gave stad is dat zeg. Ga daar naar de bezienswaardigheden zoals Real Alcazar, Plaza España en Metropol Parasol of geniet heerlijk op een terras van de Spaanse tapas onder het genot van een heerlijk glaasje Sangria.

Studiereizen

De afgelopen jaren heb ik ook meerdere studiereizen mogen maken en heb ik een goede indruk gekregen van onder andere: Tenerife, Gran Canaria, Mallorca, Sint-Maarten en onlangs Zakynthos.

Dus mocht je op zoek zijn naar een passende reis naar één van bovenstaande bestemmingen dan nodig ik je graag uit aan mijn bureau om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard ben je ook welkom om een reis te bespreken die aansluit op je persoonlijke wensen. Tot ziens in Wijchen.


Mijn bestemmingen