Ainsley Hendriks

Ainsley Hendriks

Mijn naam is Ainsley Hendriks, ik ben 20 jaar en ik kom uit Nijmegen. Sinds mei 2023 ben ik officieel werkzaam als junior reisXpert bij de Planeet. In 2022 heb ik hier ruim een half jaar stage gelopen en dat heb ik met veel plezier gedaan! Daarom ben ik nu ook super blij om terug te zijn en alle klanten weer van leuke reizen en vakanties te kunnen voorzien.


Gelukkig heb ik zelf al best wat reiservaring waar ik jullie met veel plezier over kan vertellen: Op cruise langs zuid-Amerika en de ABC-eilanden, genieten van de stranden op Aruba, fietsen door Bangkok, rondreizen op Bali of op Safari in Tanzania zijn voorbeelden van mijn verre (rond)reizen.

Voor een stedentrip ben je bij mij ook aan het juiste adres. 1 van mijn favoriete bestemmingen is Malaga. Leuke cafétjes, mooie stranden, hip centrum en genoeg bezienswaardigheden om je dagen mee vol te plannen! Daarnaast zijn de eilanden Kos en Gran Canaria ook echt een aanrader voor een heerlijke zon-/doevakantie. 

Krijg je na al deze tips ook zo’n zin in een mooie reis? Kom langs bij ons op kantoor. Dan kijken we samen naar de wensen en mogelijkheden!


Mijn bestemmingen