Yvonne Schiltmans

Yvonne Schiltmans

Mijn naam is Yvonne Schiltmans en sinds 1989 ben ik met veel plezier werkzaam in de reiswereld. Mijn beroep heeft mij de mogelijkheid gegeven om veel bestemmingen te bezoeken. Fietsen door Berlijn, slenteren door de straatjes van Volterra, cruisen in de Caribbean, de Sigirya rock beklimmen in Sri Lanka of ontbijten bij zonsopgang in Masai Mara National park te Kenia.

Mooie herinneringen

Vakantie is waardevol en laat je genieten van onbekende culturen, ongekende gastvrijheid, mooie locaties en het creëren van mooie herinneringen. 

Canada

September 2019 heb ik  een prachtige rondreis met de camper door West-Canada gemaakt. Wat een ervaring om zelf een keer in een camper te mogen rondrijden  en op de mooiste locaties  midden in de natuur te overnachten. Een eigen plek met meestal  een fire-pit en een picknickbank en ontwaken in  een prachtig landschap met uitzicht op het meer.  De reis was nog maar net begonnen en de eerste bruine beer was onderweg al gespot, de reis kon al niet meer stuk.

Canada stond al lang op mijn bucket-list en heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Dit prachtige deel van Canada met  de Nationale parken, de vele blauwgroene meren, indrukwekkende watervallen, imposante berggebieden en de vele wilde dieren maken West Canada tot een ultieme vakantiebestemming. Met de camper ben je zo vrij als een vogel en dichterbij de natuur zijn, kun je bijna niet.

New York

Recent ben ik nog een New York geweest. Ook zo’n bestemming die al lang op mijn bucket-list stond en waar je zeker een keer in je leven moet zijn geweest. New York is een van de grootste steden ter wereld en er is zoveel te doen maar er hangt ook een behoorlijk prijskaartje aan. Ben je van plan veel bezienswaardigheden te bezoeken, dan is het  een aanrader om een kortingspas aan te schaffen. Er zijn diverse kortingspassen op de markt, ik heb gebruik gemaakt van de New York Pass, met deze krijg je gratis entree bij belangrijke hoogtepunten.

De eerste keer kijk je je ogen uit in New York. Een echte aanrader is om een fiets te huren en door Central Park te fietsen met als afsluiting een heerlijke picknick. Hoe fantastisch is het dan ook nog de klanken te horen van een muzikant die “Imagine” van John Lennon speelt. Uiteraard heb ik de vele highlights zoals Times Square, Brooklyn Bridge,  9/11 memorial, Chelsea Market, the Vessel en Rockefeller centre bezocht. Ik bezocht een voorstelling op Broadway,  kocht een hotdog bij een kiosk en slenterde door het Meatpacking district.

Er zijn veel verschillende uitkijkpunten te vinden in de stad, zoals het Empire State Building, Top of the Rock en het One World Observatory. Hoe spannend was het om op uitnodiging bij de opening van het nieuwste oberservatiedek the Edge aanwezig te mogen zijn. We werden opgehaald in oldtimers en middels een prachtige rit door de stad afgezet bij the Edge waar het feest kon beginnen.

New York ik had het voor geen goud willen missen.

Uw
droomreis

Door mijn jarenlange ervaring in de reiswereld kan ik u veel bieden; deskundig, betrouwbaar, betrokkenheid, objectief en vooral klantgericht. Reizen is mijn passie en die passie zet ik graag in om anderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.  Nieuwsgierig geworden? Graag tot ziens op ons reisbureau en de eerste stap naar uw droomreis is gezet.

Contact opnemen