Martijn van Tienen

Martijn van Tienen

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij De Planeet Reizen en heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Het ontdekken van nieuwe bestemmingen en het verblijven in verschillende accommodatietypes maakt de reiswereld zo leuk voor mij. Heb zo ondertussen best wat gezien van de wereld en moet zeggen dat elke bestemming bijzonder is.

Hieronder een aantal van mijn mooiste reizen die ik gemaakt heb.


Amerika en Canada

Ben een aantal keer in Amerika en Canada geweest. De afwisseling tussen de grote steden en de nationale parken is geweldig. Waar ik het meeste van hou zijn de nationale parken, waar er in Amerika en Canada meer dan 100 van zijn. Elk park heeft weer een hele andere diversiteit en dat maakt het prachtig. Ik kan er uren over praten.

Afrika

Naast Amerika en Canada staat zuidelijk Afrika hoog op de lijst met bestemmingen die ik gezien heb. We zijn met een truck door Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe gereisd. Naast de overweldigende natuurparken en dieren die daar leven vond ik de mensen geweldig daar! Zo vrolijk in het leven staan.

Europa

Maar ook in Europa heb ik heel veel moois mogen zien. Prachtige steden als Barcelona, Londen, Stockholm en Berlijn. Elke stad heeft zo zijn eigen stijl en bezienswaardigheden.

Naast de steden ben ik ook erg fan van Scandinavië. Ben zelf in Denemarken, Noorwegen en Zweden geweest en kan zo genieten van de ontelbare meren, bossen en de vele activiteiten die er te doen zijn. Denk hier bij aan kanoën, mountainbiken, hiken en de eland-safari’s.


Mijn bestemmingen