Angela Huskens

Angela Huskens

Mijn naam is Angela Huskens, ik ben vanaf 2001 werkzaam bij De Planeet Reizen en al 30 jaar in de reiswereld. Reizen is mijn grote hobby,  ik vind het heerlijk om steeds weer een nieuw stukje van de wereld te gaan ontdekken.


Cuba

Recent ben ik naar Cuba geweest en dat was een heerlijke ervaring! Deze heerlijk Caraïbische bestemming met een vleugje communisme en de prachtige historische plekjes heeft mijn hart gestolen. De combinatie van verblijven in hotels en Casa Particulares is mij heel goed bevallen.

Mooie bestemmingen

Verder heb ik ook o.a. de volgende bestemmingen bezocht: Zuid-Afrika, Brazilië, Mexico, Thailand, Costa Rica, Panama, Amerika en Curaçao. Maar ook in Europa heb ik heel veel moois gezien, ik heb o.a. een Middellandse zee cruise gemaakt en vele steden in Europa bezocht zoals: Sevilla, Valencia, Madrid, Barcelona, Rome en Krakau en ook meerder bestemmingen in Griekenland heb ik bezocht. En dit is maar een kleine greep uit het vele moois dat ik al heb mogen zien van de wereld.

De perfecte reis

Mijn sterke kant is het begeleiden van de klant door het hele traject van een reis. Ik ontzorg graag en stel graag, aan de hand van de wensen en het budget, de  perfecte reis samen.  Mocht je interesse hebben in paar hele goede tips en adviezen dan help ik je heel graag verder om die mooie reis voor je samen te stellen, op welk werelddeel dan ook.


Mijn bestemmingen