Over ons

VakantieXperts de Planeet is het meest veelzijdige en onafhankelijke reisbureau in de regio. Onze ervaren medewerkers vinden jouw droomvakantie in het complete aanbod van meer dan 100 Nederlandse en Duitse touroperators. Daarnaast werken wij nauw samen met een aantal gespecialiseerde organisaties voor diverse bestemmingen.

Onze ReisXperts beschikken over een zeer brede kennis van veel vakantiebestemmingen, cruises of andere reis wensen. Daarnaast zijn wij onder andere gespecialiseerd in:

- Amerika
- Tanzania
- Scandinavië
- Zuid-Afrika
- Caräibisch Gebied
- Canada
- Aziatische bestemmingen

Wij helpen jou graag bij het vinden van je droomvakantie. Je kunt bij ons vrijblijvend binnen lopen of een afspraak maken.  Dit kan zowel op kantoor of bij jou thuis.
Onze vestiging vind u in het centrum van Wijchen. Achter ons pand is een grote parkeerplaats, waar u met een blauwe kaart gratis kunt parkeren. Adres:
Burchtstraat 14
6602 AR  Wijchen.
024 641 1414
info@deplaneet.nl
Geschiedenis

VakantieXperts de Planeet is al meer dan 45 jaar één van de meest toon aangevende reisbureaus van de omgeving.

45 jaar geleden startte de Familie Schilten hun eerste kantoor in Nijmegen. "Reisbureau de Planeet"
Door hun goede service en uitgebreidde kennis, gecombineerd met het juiste aanbod is dit in de loop der jaren uitgegroeid een van de meest bekende reisbureau's in de omgeving.

Anno 2018 is de Planeet nog steeds toonaangevend in het verlenen van service en kwaliteit in de reisbranche.  Vaak lopen wij voorop met innovaties, informatie voorziening en online up-to-date oplossingen. Uiteraard is dit niet mogelijk zonder ons uitgebreidde aanbod van reizen en de vakkennis  van onze medewerkers.  Wij sturen onze medewerkers dan ook regelmatig de wereld rond zodat ze met hun ervaringen onze klanten beter van informatie en, indien nodig,  ook hulp kunnen voorzien.

Sinds een aantal jaar zijn wij als franchise aangesloten bij de landelijke VakantieXperts keten, deze strategische beslissing maakt dat zowel wij, maar vooral de klant baat heeft bij de kracht van een landelijke speler, terwijl hij toch de vertrouwde service en kwaliteit geniet van een zelfstandig reisbureau met betrokken personeel en eigenaar.
Dit maakt dat onder de huidige leiding van Rob Schilten, VakantieXperts de Planeet nog steeds toonaangevend en succesvol opereert in onze regio.
VakantieXperts de Planeet

WEBSCORE BEOORDELING

SOC

IAL ME

DIA

OVER DE PLANEET

Al meer dan 45 jaar hèt beste reisbureau van de regio

AANGESLOTEN BIJ

ANVR
Stichting Garantiefonds Reisgelden
Calamiteiten fonds

Contact

Burchtstraat 14
6602 AR Wijchen
T: 024 641 1414
M: wijchen@deplaneet.nl
Copyright © de Planeet